phone 088 - 05 99 777 email contact opnemen info support account_circle direct inloggen

Update Werkplanner 3.4

Begin juli 2019 heeft Werkplanner een update gekregen. Dit zijn de belangrijkste wijzigingen en toevoegingen:

Koppeling LAVS op basis van verwijderopdracht nummer

De koppeling met LAVS is aangepast. Voorheen kon alleen een opdracht vanuit LAVS geïmporteerd worden op basis van LAVS opdrachtnummer, hiermee werd voor elke LAVS verwijderopdracht die aan het LAVS projectnummer was gekoppeld een deel project aangemaakt. Hierdoor werden veel gegevens binnen Werkplanner geïmporteerd die niet van toepassing waren. We hebben het mogelijk gemaakt om alleen de verwijderopdracht op te halen.

Meer informatie vindt u in het artikel Importeren van een opdracht uit LAVS

Werkmethode

Nu bronnen ook worden geïmporteerd uit LAVS is de naam van de bron vaak anders als omschreven in teksten bij bronnen. Het komt nu met regelmaat voor dat een werkmethode nu niet verschijnt onder de tab werkmethode. Daarom zijn diverse nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zodat er sneller gezocht kan worden naar een passende werkmethode.

  • Er is een zoekfunctie vanuit de werkmethode toegevoegd, zodat direct vanuit de tab gezocht kan worden naar een bestaande passende tekst
  • Het is mogelijk om de bestaande werkmethode direct te bewerken vanuit de tab en hier trefwoorden aan toe te voegen, zodat een werkmethode de volgende keer wel verschijnt
  • Een nieuw geschreven werkmethode kan direct toegevoegd worden vanuit de tab werkmethode

Meer informatie vindt u in het artikel Werkmethode toevoegen

ODR logs registraties zijn aanpasbaar

De log’s die door de DTA-er aanmaakt zijn m.b.t. de onderdruk kunnen gedurende de dag worden bewerkt tot 0.00 uur. De volgende dag zijn deze niet meer aanpasbaar. Binnen het logboek kan hij achter de log kiezen voor bewerk.

Bescherming geregistreerde uren

De aangegeven bescherming bij geregistreerde uren was niet duidelijk. We hebben de afkortingen aangepast en als met de muis over de tekst heengegaan wordt, is de betekenis van de afkorting toegelicht.

Afval en deco gesplitst bij apparatuur

Onder de tab apparatuur verschijnt bij een containment sanering een extra blok ‘containments’. Voorheen stonden de standaard teksten voor deco-procedure en afval in een blok, hier hebben we twee blokken van gemaakt. Deze worden na het selecteren ook automatisch binnen het juiste blok geplaatst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier in. 22 augustus 2019