phone 088 - 05 99 777 email contact opnemen info support account_circle direct inloggen

LAVS: importeren van een opdracht uit

Werkplanner heeft een koppeling met LAVS. Middels deze koppeling kunnen gegevens uit het LAVS geïmporteerd worden binnen Werkplanner.

Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met LAVS moet de opdracht opgehaald worden uit LAVS. Kies voor projecten en vervolgens voor de blauwe knop Project ophalen bij LAVS:

Vul het PROJECT-nummer van LAVS in:

Vervolgens moet het eigen interne referentienummer ingevuld worden en kan binnen de dropdown gekozen worden uit de LAVS verwijderopdrachten die gekoppeld zijn aan het LAVS projectnummer.

Er kan nu één verwijderopdracht per keer geïmporteerd worden. Voor een nieuwe verwijderopdracht dient een nieuw project aangemaakt te worden.

Binnen Werkplanner zijn nu veel van de gegevens binnen de tabbladen van een project ingevuld. Denk hierbij aan:

  • Bekende basisgegevens, zoals opdrachtgever, LAVS nummers, begin en eind data (indien bekend in LAVS)
  • Object gegevens
  • Onderzoeksbureau (inventarisatiebureau) en opdrachtgever
  • Het inventarisatierapport
  • Bronnen
  • Verwijdermethode

Kijk de geïmporteerde gegevens uit LAVS altijd goed na. Als de gegevens niet goed zijn opgenomen in LAVS, kunnen we deze ook niet op de juiste manier importeren.

We willen de koppeling met LAVS altijd verbeteren, stuur daarom bij onjuistheden het LAVS projectnummer, het verwijderopdrachtnummer, het referentienummer van het Werkplanner project en een printscreen van de opdracht in LAVS en Werkplanner naar ons toe. We zullen dan bekijken wat er mis gaat en indien nodig de koppeling aanpassen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier in. 18 oktober 2021