phone 088 - 05 99 777 email contact opnemen info support account_circle direct inloggen

Risicoinventarisatie

Binnen Werkplanner is een Project Risico Inventarisatie en Evaluatie opgenomen. De onderwerpen die hier naar voren komen zijn reeds door SGI Compliance voor u ingesteld.

Aanpassen of toevoegen van nieuwe risico’s

U kunt de risico’s die al binnen Werkplanner zijn opgenomen aanpassen, nieuwe onderwerpen toevoegen of verwijderen. Dit doet u onder de instellingen, teksten risicoinventarisatie:

Middels de knop bewerken achter het risico kan het bestaande risico aangepast worden, of er kan een nieuw risico toegevoegd worden door te kiezen voor de button rechts bovenin ‘risico toevoegen’. Het volgende scherm verschijnt:

  • De projectsoort waar het risico aan toe gevoegd moet worden kan geselecteerd worden
  • De naam verschijnt in het selectieoverzicht bij het toevoegen van een risico aan het project
  • Indien het vinkje standaard wordt aangevinkt, zal het risico elk project automatisch aan het project toegevoegd worden
  • Het veld waarde kunt u naar eigen inzicht inrichten

Risico verwijderen

Een risico verwijderen kan door het bestaande risico te openen middels de knop bewerken achter het betreffende risico. Vervolgens is het risico te verwijderen middels de knop tekst bij veiligheid verwijderen.

Herstellen van risico’s

Bij aanvang van het werken met Werkplanner is door SGI Compliance een set standaardteksten klaargezet. Vervolgens kan iedere klant deze naar eigen inzicht aanvullen en aanpassen.

Wijzigingen in wetgeving hebben soms tot gevolg dat de inhoud van teksten daar op aangepast dient te worden. SGI Compliance adviseert u in dat geval welke teksten het betreft. De teksten worden door SGI Compliance niet actief bijgewerkt omdat teksten door u wellicht zijn aangepast.

Bij de verschillende soorten standaardteksten die beheerd kunnen worden onder Instellingen, zijn functies toegevoegd waarmee teksten teruggezet kunnen worden naar de beginstand, en waarmee ontbrekende teksten kunnen worden aangevuld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier in. 29 maart 2021