Functies voor medewerkers beheren

Er zijn verschillende standaardfuncties opgenomen in Werkplanner voor medewerkers. Zoals Werkvoorbereider, DTA (toezichthouder asbestverwijdering) en Voorman.

Het is mogelijk om daarnaast eigen functies toe te voegen. Klik in de tab Medewerkers via het instellingenmenu (tandwiel-icoon) op “Functies beheren”.

Vanuit hier kunt u vervolgens nieuwe functies toevoegen en bestaande functies bewerken.

Bij gebruik van meerdere modules kan aangegeven worden of de functie beschikbaar moet zijn voor asbest- en/of sloopprojecten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier in. 26 april 2021