Nieuwe medewerker + login aanmaken

Onder de hoofdtab Medewerkers kan gekozen worden voor ‘medewerker toevoegen’.

Er verschijnt een invulscherm met de volgende velden:

De gegevens kunnen zo uitgebreid mogelijk ingevuld worden. Aangegeven is welke velden verplicht zijn. Een DTA of voorman kan deze gegevens op de projectlocatie overigens ook inzien.

1. Vul de achternaam van de medewerker in
  2. Vul het geslacht in
  3. Geef de medewerker een uniek e-mailadres. Elk e-mailadres kan maar één keer gebruikt worden voor een licentie
  4. Kies de functie die de medewerker moet krijgen. Lees hier meer over functies in Werkplanner
  5. Indien de medewerker een inlogaccount moet krijgen tot Werkplanner, vink aan “login aanmaken”
  6. Klik “medewerker bewaren”

Indien ervoor is gekozen dat de medewerker een login moet krijgen. dan krijgt hij een e-mail op het opgegeven e-mail adres met zijn inloggegevens.