Licentie intrekken

Voor gebruikers die geen gebruik meer maken van Werkplanner kan de licentie ingetrokken worden. Kies de medewerker waarvan de licentie moet worden ingetrokken onder de tab medewerkers en klik op bewerk. Selecteer de knop maak inactief onderaan de pagina.

De gebruiker heeft geen toegang meer tot Werkplanner, daarnaast komt de licentie beschikbaar voor een andere medewerker.

De medewerker is nu niet meer zichtbaar binnen het medewerkers overzicht. Dit kan weer actief gemaakt worden door te kiezen voor het tandwiel naast medewerker toevoegen. Achter de betreffende medewerker kan gekozen worden voor maak actief.