Gebruikersrollen

Werkplanner kent vijf soorten gebruikers, waarmee ingelogd kan worden. De gebruikers rol kan worden toegekend door een werkvoorbereider onder de tab medewerkers.

Bij het toevoegen van een een nieuwe medewerker kan worden aangegeven welke functie de medewerker heeft:

Een medewerker krijgt altijd het grootste account (onderstaand 1 is grootste account, 4 is laagste account).

1. Werkvoorbereider, krijgt het volledige werkvoorbereiders account (inclusief instellingen, medewerkers en apparatuur)
  2. Uitvoerder, ziet alle lopende en ingeplande projecten in uitvoerende fase (zoals voorman en DTA). Hij hoeft dus niet toegevoegd te worden aan een project.
  3. DTA + Apparatuurbeheerder, ziet alle lopende en ingeplande asbestprojecten projecten, waaraan hij is toegevoegd. Daarnaast ziet hij de volledige tab apparatuur. Hij kan op deze manier de certificaten en keuringen bekijken en bewerken.
  4. DTA, ziet alle lopende en ingeplande sloopprojecten, waaraan hij is toegevoegd
  5. Voorman, ziet alle lopende en ingeplande sloopprojecten, waaraan hij is toegevoegd
  6. Apparatuurbeheerder, ziet alleen de tab apparatuur. Hij kan deze bekijken en bewerken.

Als een medewerker de functie werkvoorbereider en DTA krijgt, zal hij inloggen als werkvoorbereider.