phone 088 - 05 99 777 email contact opnemen info support account_circle direct inloggen

Project risico's toevoegen aan een project

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider kan binnen een project al risico’s toevoegen. Binnen het project bestaat de tab risicoinventarisatie. Als wordt gekozen voor de knop risicoinventarisatie toevoegen, verschijnt een dropdown menu, hierbij kan gekozen worden uit de risico’s die zijn toegevoegd aan de instellingen.

De risico’s die door de werkvoorbereider worden toegevoegd zijn straks ook zichtbaar in de DTA-module en daarnaast worden de gekozen risico’s opgenomen in het werkplan onder hoofdstuk 4.

DTA

De DTA-er kan binnen een project onder de tab risicoinventarisatie zien welke risico’s zijn toegevoegd door de werkvoorbereider. Deze risico’s kunnen verwijderd worden middels het kruisje achter het risico. De risico’s die door de werkvoorbereider zijn toegevoegd blijven altijd in de pdf van het werkplan staan. Door te kiezen voor de knop risicoinventarisatie toevoegen kunnen er nieuwe risico’s toegevoegd worden. Mocht er een risico zijn wat nog niet is opgenomen, dan kan gekozen worden voor het risico onvoorzien, hierna kan een eigen tekst gekozen worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier in. 29 maart 2021